Lucas Verbelen hoopt dat Wambeek-Ternat in de burenstrijd tegen Liedekerke zijn niveau een ganse wedstrijd kan aanhouden.
Volledig scherm
Lucas Verbelen hoopt dat Wambeek-Ternat in de burenstrijd tegen Liedekerke zijn niveau een ganse wedstrijd kan aanhouden. © Geert Tresignie

Lucas Verbelen en Wambeek-Ternat op zoek naar eerste zege: “Driepunter in derby tegen Liedekerke zou deugd doen”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEKFC Wambeek-Ternat kende een nagenoeg perfecte voorbereiding: goede resultaten en nauwelijks blessureleed. In de competitie loopt het heel wat minder vlot. Zondag gaat de Pajotse eersteprovincialer in de derby tegen VK Liedekerke op zoek naar zijn eerste driepunter.

 1. Quinten Hermans trekt met ambitie naar Zonhoven: “De kaarten lagen nooit zo gunstig”
  Veldrijden Wereldbeker

  Quinten Hermans trekt met ambitie naar Zonhoven: “De kaarten lagen nooit zo gunstig”

  Quinten Hermans (Tormans CX) keerde deze week terug uit de VS waar hij zijn eerste wereldbekercross won. De Looienaar rijdt zondag voor het eerst sinds de Superprestigecross in Zolder in december van vorig jaar weer voor eigen publiek. Op een terrein dat hem ligt want Hermans won als belofte al een keer in Zonhoven. “Dat is lang geleden", lacht Hermans. “Bij de profs lukte het nog niet, maar voor komend weken liggen de kaarten gunstig. Ze lagen trouwens nooit eerder zo goed.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.