Lucas Schoofs wordt gefeliciteerd door Samuel Armenteros en Laursen na een van zijn goals tegen TOP Oss.
Volledig scherm
Lucas Schoofs wordt gefeliciteerd door Samuel Armenteros en Laursen na een van zijn goals tegen TOP Oss. © Photo News

Lucas Schoofs en Heracles hervatten competitie als leiders in Nederlandse tweede klasse: “We moeten kampioen worden”

Voetbal buitenlandHeracles Almelo tuimelde vorig seizoen na 17 jaar uit de Eredivisie. Een schok voor alle Heracliden en zo ook voor Lucas Schoofs. Maar lang lijkt de 25-jarige Koerselaar niet in de Nederlandse tweede klasse te zullen vertoeven, want Heracles voert momenteel autoritair de rangschikking aan en de ambities zijn duidelijk.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Maxime Annys (Wellen): “We pakken goede resultaten met de jongste kern van de reeks”

  Maxime Annys (Wellen): “We pakken goede resultaten met de jongste kern van de reeks”

  Na het vertrek van de 31-jarige Edwin Wang (Belisia) begin deze week, zakte de gemiddelde leeftijd bij KVK Wellen nog een beetje. En zeggen, dat geelblauw het al met de jongste kern van de reeks doet. Coach Maxime Annys maalt er alleszins niet om. “Ik vind de formule waarmee wij hier bij Wellen werken, nog altijd eentje waar ik vol achter sta. Met een goede mix van ervaring en jeugd, kan je best resultaat nastreven.”