Lucas Nees traint door de week op TC Heiveld, maar hoopte interclub te spelen op Stade Leuven.
Volledig scherm
Lucas Nees traint door de week op TC Heiveld, maar hoopte interclub te spelen op Stade Leuven. © RV

Lucas Nees (TC Stade Leuven) verrast vriend en vijand op De Jonge Wingerd: “Toernooi van mijn leven gespeeld”

TennisHet was vorige week zo’n beetje ‘Lucas in Wonderland’ op het criteriumtoernooi van TC De Jonge Wingerd. De speler van Stade Leuven, nog maar 17 jaar jong en goed voor 95 punten, klopte in de hoogste mannenreeks onder meer A-speler Olaf De Weerdt. Uiteindelijk strandde hij in de finale, waarin hij de titel aan Diestenaar Karsten Wuyts moest laten.

 1. Pelt start competitie met magere vier op twaalf, eerste zege voor Beringen
  Voetbal Derde nationale B

  Pelt start competitie met magere vier op twaalf, eerste zege voor Beringen

  Met vier op twaalf zet Pelt een magere competitiestart neer. De Noord-Limburgers slikten al negen doelpunten en konden nog maar vijf keer scoren. In de toch al door blessures geteisterde kern kreeg spits Henry Odutayo de opdracht te herbronnen in de B-kern. Geen goed signaal, want de nieuwkomer kwam naar Esperanza om er te scoren. Komend weekend staat de derby tegen Beringen op het programma. Winnen lijkt een must voor het team van trainer Mathieu Mertens.
 2. Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstander: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”
  autosport

  Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstan­der: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”

  Ugo de Wilde heeft ei zo na de 43ste editie van de 24 uur van Zolder op zijn naam geschreven, maar een fout van een tegenstander maakte dat de jongeman uit Zaventem niet eerste maar tweede eindigde. Na meer dan de helft van de race in Zolder op kop te hebben gereden, verdienden De Wilde en zijn team McDonald’s Racing by Comtoyou beter.