Luca Van Boven start zowel in de E3 Harelbeke als in Gent-Wevelgem.
Volledig scherm
PREMIUM
Luca Van Boven start zowel in de E3 Harelbeke als in Gent-Wevelgem. © RV

Luca Van Boven debuteert in E3 Harelbeke: “Als kind keek ik op televisie met een boterham in de hand”

Wielrennen profsVrijdag gaat de E3 Harelbeke opnieuw over Vlaamse wegen. Voor Luca Van Boven wordt het zijn debuut. Vorige winter maakte de renner uit Sint-Lievens-Houtem de overstap naar de beroepsrenners. Hij vond onderdak bij Bingoal WB. Voor Van Boven is de E3 Harelbeke rijden een jongensdroom die uitkomt.

 1. "Hoe goedkoper een haag is, hoe meer onderhoudskosten je mag verwachten": tuinaannemer geeft tips voor het kiezen van de beste soort voor jouw tuin
  Livios

  "Hoe goedkoper een haag is, hoe meer onderhouds­kos­ten je mag verwachten": tuinaanne­mer geeft tips voor het kiezen van de beste soort voor jouw tuin

  In de lente krijgen onze planten frisse, groene bladeren en zie je overal de bloesems opduiken. Het is nu dan ook hét ideale moment om na te denken over welke haagplanten het beste bij je tuin passen. Maar hoe kies je uit die eindeloze lijst met soorten? En hoe voel je dat dan in je portemonnee? Bouwsite Livios vroeg tuinaannemer Jeamie Hendrickx naar zijn beste tips.
 2. HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioenstitel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  HISTORISCH. Na promotie vieren Stijn Stijnen en Patro Eisden nu ook kampioens­ti­tel: “Met zege tegen Dessel zetten we kers op taart”

  Patro Eisden kroonde zich zaterdagavond met grote onderscheiding tot de terechte kampioen in eerste nationale. In een sfeerrijk en volgelopen stadion namen de Maaslanders na de rust de maat van Dessel Sport en zetten met het binnenrijven van de kampioenstitel de kers op de taart van een schitterend seizoen. De ontlading was enorm. “Als je vier weken voor het competitieslot de promotie reeds in handen hebt en daarna ook nog de titel pakt, geeft dat een onbeschrijflijk gevoel. Je kan daar alleen maar van dromen”, genoot Stijn Stijnen.
  Maasmechelen