Coach Luca Cragnaz wil in Turkije de puntjes verder op de i zetten.
Volledig scherm
Coach Luca Cragnaz wil in Turkije de puntjes verder op de i zetten. © Geert Tresignie

Luca Cragnaz ziet Halle-Gooik meteen zwaar uithalen: “Eerste troepenschouw verliep naar wens”

FutsalHalle-Gooik heeft het eerste oefenduel met ruime cijfers gewonnen. In Malle haalde men het met 1-11. Jelovcic scoorde vier keer. Cordier, Grello en Debail troffen twee keer raak. Een owngoal bezegelde het lot van de thuisploeg helemaal. De Pajotse topclub maakt zich op voor het Europees duel tegen Charleroi.

  1. Lyra-Lierse blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel gelopen, maar ook efficiënt afgewerkt”

    Ly­ra-Lier­se blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel gelopen, maar ook efficiënt afgewerkt”

    Een tiener is hij intussen niet meer, middenvelder Quinten Van Goylen. Op 14 maart jongstleden blies hij 20 kaarsjes uit. Maar sportliefhebber en amateurvoetballer is hij des te meer. Van Goylen heeft er een topweekend opzitten. Zaterdag stond hij, mede door de blessure van Jaric Schaessens, voor de tweede opeenvolgende wedstrijd in de basis bij Lyra-Lierse en werd er in het Kuipje van Westerlo met 1-3 gewonnen van Houtvenne. Van Goylen lag mee aan de basis van het tweede en derde doelpunt van zijn ploeg, gescoord door Jordy Peffer en Jason Adesanya. Op zondag stapte Van Goylen de trein op, vanuit Lier richting Leuven, om daar live aanwezig te zijn bij de gebeurtenissen op het WK Wielrennen.