De toekomst van RC Gent ziet er plots een stuk beter uit, want AA Gent wil verder samenwerken met de Ratjes.
Volledig scherm
De toekomst van RC Gent ziet er plots een stuk beter uit, want AA Gent wil verder samenwerken met de Ratjes. © Geert De Rycke

Luc Pennoit (RC Gent): “Toekomst van club lijkt opnieuw verzekerd”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ADe glimlach is terug bij de Ratjes van RC Gent. Terreinperikelen hingen begin deze week als een zwaard van Damocles boven de club en leken een stille dood in te luiden. Maar na het emotionele bericht op de website en de vele reacties op sociale media keken ze bij AA Gent toch met een andere blik naar kleine broer RC Gent en krijgt het wellicht een levenslijn. Voorzitter Luc Pennoit haalt opgelucht adem.

 1. Aboubakary Koita (STVV): “Doen goede zaak in de strijd om Play-Off 2, na nipte zege tegen KV Kortrijk”

  Aboubakary Koita (STVV): “Doen goede zaak in de strijd om Play-Off 2, na nipte zege tegen KV Kortrijk”

  Bij KV Kortrijk zijn ze ontstemd over ref Jasper Vergoote en de VAR over het niet toekennen van een strafschop, na een fout op Faïz Selemani. Enkele minuten later aan de overkant greep de VAR wel correct in. Aboubakary Koita werd aangetikt op snelheid door Abdelkahar Kadri. De scheidsrechter wilde eerst Koita zijn tweede gele kaart van de avond geven voor een schwalbe. Na het bekijken van de beelden mocht Gianni Bruno vanop de stip via de dwarsligger en de rug van doelman Vandenberghe het enige doelpunt van de avond scoren.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 1. Yanis Rucquois bezorgt FC Mandel United in laatste minuut de eerste thuiszege van het seizoen : “We blijven in een goede afloop geloven”

  Yanis Rucquois bezorgt FC Mandel United in laatste minuut de eerste thuiszege van het seizoen : “We blijven in een goede afloop geloven”

  FC Mandel United heeft zijn eerste thuiszege van het seizoen beet. FC Antwerp B werd met 2-1-cijfers terug huiswaarts gestuurd zodat er eindelijk eens een zegegebaar kon gemaakt worden in de Izegemse Skyline Arena. De eerstenationaler blijft ondanks die driepunter op de laatste plaats van het klassement maar hoopt dat de ommekeer nu eindelijk ingezet is.
 2. Elise Van Sas (VC Oudegem): “Vorig jaar wonnen we de beker van België, dit jaar willen we de titel pakken”
  Volleybal

  Elise Van Sas (VC Oudegem): “Vorig jaar wonnen we de beker van België, dit jaar willen we de titel pakken”

  Het ging zaterdagavond in de Edugo Arena vooral over de eerste plaats in de Liga bij de vrouwen. VDK Gent tegen VC Oudegem, altijd een garantie voor spektakel. Na dit weekend is het zonneklaar welke ploegen er voor de play-offs en de landstitel zullen spelen. Asterix Avo, VDK Gent, Charleroi Volley en uiteraard ook VC Oudegem staan te drummen op de eerste vier plaatsen. Elk weekend is het haasje over springen tussen deze beste ploegen in het land.