De gedrevenheid van coach Luc Engeschenschilt (Volley Oudenaarde): "Ik moet mij aanpassen aan een aantal zaken."
Volledig scherm
De gedrevenheid van coach Luc Engeschenschilt (Volley Oudenaarde): "Ik moet mij aanpassen aan een aantal zaken." © Geert De Rycke

Luc Engelschenschilt (Volley Oudenaarde): “Alles hangt af van de beschikbaarheid van mijn spelers”

volleybalDe volleybalcompetitie - met uitzondering van de hoogste reeks bij de vrouwen en de mannen - is officieel gestart. Vorige week waren er bekerwedstrijden, dit weekend ging de kop eraf met officiële ontmoetingen, iedereen strijdend voor de rangschikking. Het publiek zat klaar, de scheidsrechters ook. De volleyballers - nog wat onwennig - gingen er vol tegenaan.

  1. TJ Antonacci en Hoboken Pioneers winnen de Belgian Series en zijn Belgisch kampioen: “Alles viel op het juiste moment in de plooi”
    Baseball

    TJ Antonacci en Hoboken Pioneers winnen de Belgian Series en zijn Belgisch kampioen: “Alles viel op het juiste moment in de plooi”

    De Hoboken Pioneers kroonden zich afgelopen weekend tot Belgisch kampioen baseball. In de Belgian Series versloegen ze de Brasschaat Braves over twee wedstrijden, 2-0 werd het. Zaterdag wonnen de Pioneers in Brasschaat met 12-1 en dus mochten ze het een dag later helemaal afmaken in een vol huis voor eigen publiek. Met 15-5 in de zevende inning was de titel een feit.