Coach Luc Coucke, omgeven door Tanita Allary (22) en Clarisse Mannechez (97).
Volledig scherm
Coach Luc Coucke, omgeven door Tanita Allary (22) en Clarisse Mannechez (97). © VDB

Luc Coucke en HBC Izegem staan weer voor lange rustperiode: “Bovenin blijven meedraaien en meedingen voor promotie”

HANDBAL LIGA VROUWENDe vrouwenploeg van HBC Izegem in Liga gaat met een goed gevoel en puike prestaties de winterstop de winterstop in. De rust die veel ploegen kunnen gebruiken, is echter overbodig voor de ploeg van T1 Luc Coucke, die de voorbije weken heel wat matchen uitgesteld zag wegens een corona-uitbraak bij de tegenstander.

 1. Steven Christiaens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organiseren met een groot hart”
  PREMIUM
  Wielrennen dames

  Steven Christi­aens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organise­ren met een groot hart”

  Twee weken geleden kon de Gooikse Pijl Oetingen niet doorgaan omwille van de plotse sneeuwval. De dooi trad te laat in om het peloton veilig doorheen de Gooikse straten te kunnen loodsen. Het bestuur van Gooik Sportief bleef niet bij de pakken zitten en vond een nieuwe datum. De internationale top van het dameswielrennen zal op 19 augustus in Oetingen van start gaan.
 2. Leander Dedroog en Limburg United verliezen met klein verschil bij Donar Groningen: “Dubbeltje viel aan de andere kant”
  basketbal bnxt-league

  Leander Dedroog en Limburg United verliezen met klein verschil bij Donar Groningen: “Dubbeltje viel aan de andere kant”

  Na de knappe zege tegen Den Bosch, bij de start van Elite Gold, trokken de boys van T1 Raymond Westphalen met vertrouwen naar Groningen. Limburg United was niet scherp genoeg in de eerste helft tegen een gretig Donar. Na de rust kwam United met het mes tussen de tanden het terrein op, maar het dubbeltje viel aan de andere kant in money time. De Limburgers dropen ontgoocheld af, met een nipte 68-66-nederlaag in de hoofden.