De enorme populariteit van het padel is een opsteker, maar maakt lang niet alle verliezen goed.
Volledig scherm
De enorme populariteit van het padel is een opsteker, maar maakt lang niet alle verliezen goed. © Vertommen

Lovanium gaat van drie naar zes padelterreinen: “Investering die zich snel terugbetaalt”

Door corona geldt er nog altijd een verbod op indoorsport en daar hoort ook het tennis bij. Maar de naderende lente brengt gelukkig soelaas. Zo kan er op Lovanium vanaf nu zelfs opnieuw buiten getennist worden, een maandje vroeger dan normaal. Maar op de Leuvense club is het padel momenteel veruit de populairste racketsport, met sinds dit weekend liefst zes terreinen die van ’s morgens tot ’s avonds volzet zijn.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. KVM-huurling Arno Van Keilegom tekent driejarig contract bij Helmond Sport: “Grote blijk van waardering”

  KVM-huur­ling Arno Van Keilegom tekent driejarig contract bij Helmond Sport: “Grote blijk van waardering”

  Arno Van Keilegom (21) keert komende zomer niet meer terug bij KV Mechelen. De huurling was dit seizoen aan zijn eerste als prof toe en toonde zich bij de Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport met negen goals en twee assists ook meteen bepalend. Beide partijen groeiden naar elkaar toe en aangezien Malinwa de optie in Van Keilegoms contract niet lichtte, stond niets een verbintenis voor drie jaar nog in de weg.
 3. Einde van een tijdperk: Jelte Maan hangt zijn volleyplunje aan de kapstok
  Volleybal Euromillions Volley League

  Einde van een tijdperk: Jelte Maan hangt zijn volleyplun­je aan de kapstok

  Twee weken geleden stond het al in deze krant en zondag maakte Maaseik het nieuws ook bekend: Jelte Maan zit een punt achter zijn volleybalcarrière. De 35-jarige Nederlander was liefst dertien seizoenen aan de slag bij de Maaseikenaars. Zijn persoonlijke trofeeënkast oogt indrukwekkend: vijf titels, drie bekers, vier supercups, brons in de CEV Cup en één keer speler van het jaar.
 1. EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Kijk eens in de ‘voiture’. Het is maar koers hé”: bekijk hier het eerste deel van de miniserie ‘Wout’

  6 april
 2. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"