Louka Maertens (4): "Ik kom uit Izegem en ik woon nu in Vosselaar. Het is aangenaam om in de buurt te volleyballen."
Volledig scherm
Louka Maertens (4): "Ik kom uit Izegem en ik woon nu in Vosselaar. Het is aangenaam om in de buurt te volleyballen." © RV

Louka Maertens (Volley Noorderkempen): “Als je het mij vraagt, dan wil ik snel promoveren naar de Liga”

Volleybal eerste nationale vrouwenTijdens het volgend weekend - waarin de halve finales van de ‘Belgian Cup’ worden betwist - gaat men in de nationale en de promoreeksen vrolijk verder met de competitie. In eerste nationale bij de vrouwen staat er zelfs een topwedstrijd op het programma. NRG VC Geel neemt het op tegen Volley Noorderkempen uit Vosselaar. De huidige nummer twee tegen de leiders. Een heuse Kempense strijd met heel veel inzet.

  1. Doelman Dries Gijbels en RC Hades vieren tweede periodetitel: “Leuk voor de groep, maar focus moet reeds naar woensdag met de komst van Jong KV Mechelen B”
    voetbal tweede nationale B

    Doelman Dries Gijbels en RC Hades vieren tweede periodeti­tel: “Leuk voor de groep, maar focus moet reeds naar woensdag met de komst van Jong KV Mechelen B”

    Feest bij de boys van T1 Mirko Licata na de 2-1-overwinning tegen Pepingen-Halle, want de eerste prijs is binnen voor de leider met de tweede periodetitel. Veel tijd om te feesten is er niet, want er wacht een pittige week met woensdag de komst van Jong KV Mechelen B en zondag de topper bij naaste achtervolger Cappellen.