Uitblinkster Louise Van Den Bergh tikt de bal over de deklat en kan een doelpunt voorkomen.
Volledig scherm
Uitblinkster Louise Van Den Bergh tikt de bal over de deklat en kan een doelpunt voorkomen. © Vertommen

Louise Van Den Bergh en OHL pakken punt tegen Anderlecht: “Ik ben heel fier op het team”

De vrouwen van Oud-Heverlee Leuven hebben zaterdagnamiddag in het King Power At Den Dreef Stadion knap 0-0 gelijkgespeeld tegen Anderlecht. Uitblinkster was keeper Louise Van Den Bergh. Ze hielp de Leuvenaren aan een punt door onder meer een strafschop te stoppen.

 1. Derdaele kent een moeilijk weekend in de Porsche Carrera Cup Benelux op de F1-omloop Red Bull Ring
  Autosport

  Derdaele kent een moeilijk weekend in de Porsche Carrera Cup Benelux op de F1-omloop Red Bull Ring

  Dylan Derdaele wist dat hij afgelopen weekend voor een moeilijke opdracht stond, bij de tweede manche van de Porsche Carrera Cup Benelux. Niet enkel was het slechts het derde raceweekend met de nieuwe Porsche 911 GT3 Cup, ook kwam de Belgium Racing Team-rijder voor het eerst in actie op de Oostenrijkse Red Bull Ring. Derdaele kreeg de pechduivel op bezoek en verloor zijn leidersplaats in het kampioenschap.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Hard werkende Quinten Hermans valt net buiten top tien in sprint: “Deze Girorit lag me”
  Wielrennen profs

  Hard werkende Quinten Hermans valt net buiten top tien in sprint: “Deze Girorit lag me”

  Quinten Hermans (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux) greep in de tiende rit in de Giro nipt naast de top tien. De Looienaar werkte de hele dag in dienst van Andrea Pasqualon en Rein Taaramäe, maar hij kon in de slotfase zijn eigen ding doen. “In de laatste rechte lijn zat ik net niet goed genoeg om mee te doen voor de prijzen. Jammer want deze rit lag me“’, vertelt Hermans die dinsdag kan genieten van de eerste rustdag.
 2. Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”
  autosport

  Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”

  Het voorbije lange weekend was goed voor heel wat rallycrossactie in het Zweedse Holjes waar de derde en de vierde manche van het gereputeerde RallyX Nordic op het programma stond. Enzo Ide liet donderdag een sterk tempo zien, maar moest door stuurproblemen na een aanrijding noodgedwongen de strijd opgeven. Tijdens de tweede manche van het weekend plaatste hij zich voor de finale en daarin scoorde hij een zeer sterke vijfde plaats, zijn beste resultaat in het Scandinavische kampioenschap tot dusver.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt