BJ Raymond werd met 23 punten topschutter bij Phoenix Brussels.
Volledig scherm
BJ Raymond werd met 23 punten topschutter bij Phoenix Brussels. © Tresignie

Louis Hazard en Phoenix Brussels lijden onnodige nederlaag in Charleroi: “Dit doet pijn”

Basketbal Euromillions LeagueDrie quarters lang leek Phoenix Brussels in Charleroi af te stevenen op een mooie overwinning buitenshuis. In het laatste quarter lagen balverliezen en verkeerde shotkeuzes aan de basis van de onnodige 92-86-nederlaag. Met het oog op deelname aan de play-offs wacht er de hoofdstedelingen vrijdag andermaal een zware opdracht tegen Leuven Bears.

 1. Ryanair weigert triatleet Christophe De Keyser omwille van drie extra letters op PCR-test: “500 euro extra moeten betalen om via andere maatschappij te vliegen”
  triatlon

  Ryanair weigert triatleet Christophe De Keyser omwille van drie extra letters op PCR-test: “500 euro extra moeten betalen om via andere maatschap­pij te vliegen”

  Ryanair weigerde vanmorgen een twintigtal passagiers op de vlucht naar het Portugese Lissabon. Onder hen ook triatleet Christophe De Keyser die zondag in Portugal zijn eerste wedstrijd van het seizoen op het programma heeft staan. De verplichte negatieve PCR-test van onder meer De Keyser bevatte op de documenten ook de letters CHC. Een naamgeving die door het laboratorium toegevoegd is, maar identiek is aan een normale PCR-test. Toch kregen de reizigers met de vermelding CHC geen toegang tot het vliegtuig. De Keyser begreep er niks van, boekte dan maar snel een vlucht via TAP om met identiek dezelfde formulieren daar wel aan boord te mogen. “Surrealisme dat me 500 euro extra kost”, aldus De Keyser.
 1. Roman Yaremchuk (AA Gent) beseft belang van duel met Standard: “Match in Luik wordt heel belangrijk”
  VOETBAL 1A

  Roman Yaremchuk (AA Gent) beseft belang van duel met Standard: “Match in Luik wordt heel belangrijk”

  Het razend ambitieuze AA Gent miste z’n start in play-off 2 volledig. Tegen KV Mechelen stond het bij de rust zelfs 0-2. Roman Yaremchuk startte na de pauze de wederopstanding, Vadis Odjidja bracht de Gentenaars op gelijke hoogte. Verder kwamen de Buffalo’s echter niet, waardoor het zaterdag op Standard meteen van moeten is. Dat beseft ook Roman Yaremchuk maar al te goed.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"