Louis Vandecavey won vroeger reeds de titel met broer Lander. Zondag werd hij opnieuw Belgisch kampioen met broer Gilles.
Volledig scherm
Louis Vandecavey won vroeger reeds de titel met broer Lander. Zondag werd hij opnieuw Belgisch kampioen met broer Gilles. © WVM

Louis en Gilles Vandecaveye winnen de Belgische titel: “Nu gaan we echt genieten”

BeachvolleybalLouis en Gilles Vandecaveye hebben zondag het BK beachvolleybal gewonnen. Een aantal jaar geleden won Louis reeds de nationale titel met de oudere broer Lander. Op het zonnige Muntplein in Brussel was het de eerste keer dat Louis met Gilles Vandecaveye de Masterfinales met winst kon afsluiten. Rekening houdend met de trainingsarbeid die aan de eindstrijd van de ‘Geberit Beach Tour’ vooraf ging, is het meer dan verdiend.

 1. KVO-trainer Vanderhaeghe tevreden over interlandbreak: “Conditietests wijzen op positieve evolutie”
  voetbal jupiler pro league

  K­VO-trai­ner Vanderhaeg­he tevreden over interland­break: “Conditie­tests wijzen op positieve evolutie”

  Zaterdagavond krijgt KV Oostende één van de smaakmakers van het seizoenbegin op bezoek: Racing Genk. Met een topper beginnen aan de laatste rechte lijn richting het wereldkampioenschap? “We willen een veilige puntenmarge uitbouwen, dan moeten we ook tegen de topclubs verrassen”, weet trainer Yves Vanderhaeghe, die tevreden terugblikt op twee weken zonder competitievoetbal.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.