Louis (blok) en Gilles (verdediging) Vandecaveye - in het geel - speelden dit seizoen reeds vier finales in de Geberit Beach Tour.
Volledig scherm
Louis (blok) en Gilles (verdediging) Vandecaveye - in het geel - speelden dit seizoen reeds vier finales in de Geberit Beach Tour. © VDB

Louis en Gilles Vandecaveye in het internationaal beachcircuit: “De progressie is zichtbaar”

beachvolleybalDe nationale beachcompetitie ligt eventjes stil en van die onderbreking in de ‘Geberit Beach Tour’ hebben Louis en Gilles Vandecaveye geprofiteerd om in het internationaal circuit te stappen. Vorige week namen de Kortrijkse broers in het Turkse Balikesir deel aan een ‘future-toernooi’ dat georganiseerd werd door de FIVB. De mannen verdedigden op een sterke manier de Belgische kleuren.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 1. Dino Hotic wil tegen KV Mechelen opstaan: “Union? Ik weet van niks, ik ben speler van Cercle”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dino Hotic wil tegen KV Mechelen opstaan: “Union? Ik weet van niks, ik ben speler van Cercle”

  Zaterdag moet Cercle Brugge tegen KV Mechelen vol aan de bak, om de weinig benijdenswaardige positie in de voorlopige rangschikking wat op te krikken. Om de motor van de Vereniging weer aan de praat te krijgen, wordt vooral naar Dino Hotic gekeken. “Ik besef dat het nog niet vlot loopt dit seizoen, maar ik ga me ook nu weer volledig geven”, verzekert de Bosniër.
 2. Wederoptredende Kevin Vandendriessche wil opnieuw belangrijk zijn voor KV Kortrijk: “Tegen Union zijn we allesbehalve kansloos”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Wederoptre­den­de Kevin Vanden­dries­sche wil opnieuw belangrijk zijn voor KV Kortrijk: “Tegen Union zijn we allesbehal­ve kansloos”

  KV Kortrijk trekt zaterdagavond naar het Dudenpark. De West-Vlamingen kunnen opnieuw rekenen op sterkhouder Kevin Vandendriessche. De 33-jarige Fransman speelde door een aanslepende blessure geen officiële wedstrijd meer sinds 20 maart. Maar tegen STVV maakte hij zijn wederoptreden. Vandendriessche is klaar om te knallen.