Louis Croenen: “Als alles goed gaat, verwacht ik dat ik in Eindhoven er hier en daar nog wat van kan afpitsen, zeker omdat ik de komende dagen niet veel meer kan doen.”
Volledig scherm
Louis Croenen: “Als alles goed gaat, verwacht ik dat ik in Eindhoven er hier en daar nog wat van kan afpitsen, zeker omdat ik de komende dagen niet veel meer kan doen.” © BELGA

Louis Croenen bevestigt op vervangend BK goede vorm: “Verwacht in Eindhoven nog snellere tijden”

Louis Croenen liet afgelopen weekend tijdens de Open Belgian Qualification Meet, de vervangende wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap, zijn goede vorm zien. De 27-jarige zwemmer uit Turnhout is blij dat er ook komend weekend een wedstrijd, de Eindhoven Qualification Meet, op het programma staat. 

 1. Ploegleider Valerio Piva is in de wolken met ritzege van Taco van der Hoorn: “Dit is een historische overwinning”
  Wielrennen profs

  Ploeglei­der Valerio Piva is in de wolken met ritzege van Taco van der Hoorn: “Dit is een histori­sche overwin­ning”

  De knappe winst van de Nederlander Taco van der Hoorn heeft ook een Limburgs randje. Ploegleider Valerio Piva gidste Van der Hoorn naar zijn mooiste zege uit zijn profloopbaan. De Nederlander toonde in het verleden al dat hij geen angst heeft voor lange ontsnappingen, maar die leverden geen overwinningen op. Maandag wel, met dank aan Piva die zijn renner via het oortje mee naar de winst loodste. “Ik ben een heel tevreden ploegleider”, laat Piva weten.
 2. Seppe Odeyn grijpt in spurt nipt naast winst in Powerman Portugal: “Best fier op mijn race”
  duatlon

  Seppe Odeyn grijpt in spurt nipt naast winst in Powerman Portugal: “Best fier op mijn race”

  Nadat hij vorig jaar de eerste editie van de Powerman van Portugal op zijn naam schreef, werd Herentnaar Seppe Odeyn zondag tweede in dezelfde wedstrijd. Na een beklijvende eindspurt trok de Nederlander Daan De Groot aan het langste eind. Toch blikte Odeyn met tevredenheid terug op zijn wedstrijd. Overijsenaar Christophe De Keyser liep naar een knappe vijfde plaats in zijn eerste wedstrijd van het seizoen.
 1. Mis niets van de Giro met HLN!
  Play

  Mis niets van de Giro met HLN!

 2. Bekijk hier hoe Van der Hoorn in drie stappen naar knappe ritzege reed
  Play
  Giro
  1

  Bekijk hier hoe Van der Hoorn in drie stappen naar knappe ritzege reed

  10 mei