Louis Callens in het shirt van FC Mandel United.
Volledig scherm
Louis Callens in het shirt van FC Mandel United. © VDB

Louis Callens is nieuw bij FC Gullegem, Aron Defevere is terug van weggeweest

Voetbal tweede nationale AOp de website van tweedeklasser FC Gullegem worden in stijl de nieuwkomers voorgesteld. Met een vaste leuke rubriek met vijf vragen. Linksbuiten Louis Callens (20) komt van FC Mandel United en genoot zijn jeugdopleiding bij SV Roeselare, waar hij driemaal op rij kampioen werd. “Ik heb al altijd een goed gevoel gehad als ik hier vroeger kwam spelen”, vertelt hij over zijn keuze voor rood-wit. 

  1. Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”
    tennis

    Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criterium­toer­nooi van TC Iris Kes­sel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”

    De finaledag op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo kende in de late namiddag een mooie climax met twee spannende partijen bij de heren 2 en 35/3. Even daarvoor kwam er ook in de derde reeks bij de heren een beslissende set aan te pas. De eindwinst ging finaal naar Kristof Carré van de Bierbeekse Tennisclub, die met 3-6, 6-3 en 6-3 Tom Huygen afhield.