Louis Bostyn heeft goede herinneringen aan Stayen, waar hij vorig seizoen een steengoede wedstrijd keepte. “Ja, je denkt daar wel eens aan, maar het garandeert niks voor de komende confrontatie natuurlijk.”
Volledig scherm
Louis Bostyn heeft goede herinneringen aan Stayen, waar hij vorig seizoen een steengoede wedstrijd keepte. “Ja, je denkt daar wel eens aan, maar het garandeert niks voor de komende confrontatie natuurlijk.” © Photo News

Louis Bostyn (Zulte Waregem) wil in Sint-Truiden puntjes op de i zetten: “Vertekend beeld door penalty’s”

Voetbal 1AMet 1 op 6 in de valies vertrekt Zulte Waregem zaterdag op veroveringstocht naar Haspengouw. In Sint-Truiden wil Essevee de onrechtvaardigheid van de eerste twee speeldagen van zich af gooien. “We speelden twee goeie partijen en werden telkens genekt door beslissingen die niemand begreep”, zucht doelman Louis Bostyn. “Maar we mogen in die ontgoocheling niet blijven hangen. Eén driepunter kan de hemel doen opklaren.”

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?