Louis Bostyn heeft goede herinneringen aan Stayen, waar hij vorig seizoen een steengoede wedstrijd keepte. “Ja, je denkt daar wel eens aan, maar het garandeert niks voor de komende confrontatie natuurlijk.”
Volledig scherm
Louis Bostyn heeft goede herinneringen aan Stayen, waar hij vorig seizoen een steengoede wedstrijd keepte. “Ja, je denkt daar wel eens aan, maar het garandeert niks voor de komende confrontatie natuurlijk.” © Photo News

Louis Bostyn (Zulte Waregem) wil in Sint-Truiden puntjes op de i zetten: “Vertekend beeld door penalty’s”

Voetbal 1AMet 1 op 6 in de valies vertrekt Zulte Waregem zaterdag op veroveringstocht naar Haspengouw. In Sint-Truiden wil Essevee de onrechtvaardigheid van de eerste twee speeldagen van zich af gooien. “We speelden twee goeie partijen en werden telkens genekt door beslissingen die niemand begreep”, zucht doelman Louis Bostyn. “Maar we mogen in die ontgoocheling niet blijven hangen. Eén driepunter kan de hemel doen opklaren.”

  1. Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”
    Krachtbal eerste nationale

    Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbal­sei­zoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

    Eerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.