Louis Blouwe won enkele weken terug de Grote Prijs Rik Van Looy en heeft voor 2022 en 2023 een profcontract op zak.
Volledig scherm
Louis Blouwe won enkele weken terug de Grote Prijs Rik Van Looy en heeft voor 2022 en 2023 een profcontract op zak. © Mpics

Louis Blouwe wordt prof bij Waals team: “Vanaf volgend jaar vooral knechten op eender welk terrein”

Wielrennen beloftenLouis Blouwe (21) is dit jaar de derde Belgische belofte die zijn profdroom kan waarmaken. Na Jenno Berckmoes (Sport Vlaanderen-Baloise) en Arnaud De Lie (Lotto-Soudal) tekende de Izegemnaar een contract van twee jaar bij Bingoal-Pauwels Sauces WB, de Waalse pro-continentale ploeg.

 1. Nathalie Lemmens breekt helemaal door bij de Yellow Tigers: “Ik tracht mijn team te helpen”
  volleybal

  Nathalie Lemmens breekt helemaal door bij de Yellow Tigers: “Ik tracht mijn team te helpen”

  De Yellow Tigers zijn volop aan de slag op het WK volleybal in Nederland. De nationale vrouwenploeg doet op dit moment wat het moet doen, namelijk winnen van exotische landen zoals Puerto Rico en Kenia. Dat die mooie resultaten werden neergezet zonder setverlies is een pure bonus. Nu komen de toplanden eraan. Morgen ontmoet België superfavoriet Italië, vrijdag volgt de clash tegen de thuisploeg uit Holland.
 2. Jordan Lomba en KVC Houtvenne blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Betekom: “Te laat wakker geschoten”
  voetbal derde nationale B

  Jordan Lomba en KVC Houtvenne blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Betekom: “Te laat wakker geschoten”

  KVC Houtvenne geraakte het voorbije weekend niet voorbij Betekom (1-1) en liet zo de kans liggen om samen met Geel en Termien op kop van de rangschikking te blijven. Geen man overboord echter voor het vernieuwde team van coach Ruben Corstjens, dat na vier matchen nog altijd ongeslagen is en met acht op twaalf best wel van een geslaagde start kan spreken.
 1. Dik twee jaar na zware val knoopt Michael Van Cleven opnieuw aan met winst in Mallorca: “Een comeback zou ik dit niet durven noemen”
  Triatlon

  Dik twee jaar na zware val knoopt Michael Van Cleven opnieuw aan met winst in Mallorca: “Een comeback zou ik dit niet durven noemen”

  Mirakels in de sport, soms bestaan ze echt. Kijk maar naar de prestatie van de naar Izegem uitgeweken Bruggeling Michael Van Cleven afgelopen weekend in de triatlon van Mallorca. Na een zware val was de voormalige toptriatleet ruim 2,5 jaar buiten strijd. Een telefoontje een maand geleden zette Van Cleven weer aan het trainen voor zijn favoriete sport. Dat de poulain van profatleet Marino Vanhoenacker het triatlon nog niet verleerd is, bewees hij in Mallorca door er zowaar als eerste over de streep te komen.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.