In een ware thriller sleepte KRC Genk Ladies diep in blessure tijd alsnog een verdiend 3-3 gelijkspel uit de brand. Op de foto Genks Kapitein Sien Vandersanden in duel met Stephanie Van Gils (Aalst).
Volledig scherm
In een ware thriller sleepte KRC Genk Ladies diep in blessure tijd alsnog een verdiend 3-3 gelijkspel uit de brand. Op de foto Genks Kapitein Sien Vandersanden in duel met Stephanie Van Gils (Aalst). © Dick Demey

Lotte Van Den Steen (KRC Genk Ladies) scoort gelijkmaker in blessuretijd: “We moeten een beetje meer geloven in eigen kunnen”

vrouwenvoetbal super leagueHet zit KRC Genk Ladies niet mee. Ondanks doorlopend overwicht keken de Genkse meisjes bij de rust door twee vermijdbare goals tegen een 0-2-achterstand aan. Merkelbach en Vandersanden herstelden in de tweede helft het evenwicht en Genk leek erop en erover te gaan. Fout gedacht. Een zeldzame counter zette Aalst opnieuw op winst. Diep in blessuretijd lukte Lotte Van Den Steen alsnog de verdiende 3-3-gelijkmaker.

  1. Jordi Meeus valt net naast het podium op het BK: “Vierde is mooi, maar ik koop er niks voor”
    Wielrennen BK Profs

    Jordi Meeus valt net naast het podium op het BK: “Vierde is mooi, maar ik koop er niks voor”

    Jordi Meeus (Bora-hansgrohe) eindigde in het BK in Waregem net naast het podium. De Lommelaar pakte de vierde plaats, een resultaat waarin hij in zijn eerste seizoen als prof best tevreden mee kan zijn. “Klopt, maar ik had de benen om mee te doen voor de winst. Het koersscenario was perfect voor mij, behalve dan dat de drie leiders niet meer gegrepen werden. Ik leg de riem er nu even af, daarna gaat de focus naar de Vuelta”, zegt Meeus.