Het eindpodium van de Lotto Thüringen Ladies Tour met Belgisch kampioene Lotte Kopecky, eindlaureate Lucinda Brand en nummer drie Emma Norsgaard.
Volledig scherm
Het eindpodium van de Lotto Thüringen Ladies Tour met Belgisch kampioene Lotte Kopecky, eindlaureate Lucinda Brand en nummer drie Emma Norsgaard. © Photo News

Lotte Kopecky ritwinnaar én tweede in eindstand Thüringen Ladies Tour: “Sterke nationale ploeg”

vrouwenwielrennen profsMet de nationale ploeg ging Lotte Kopecky in de Lotto Thüringen Ladies Tour op zoek naar ritwinst. De Belgisch kampioene zette de vierde etappe op haar naam en ging de laatste twee ritten op zoek naar de eindzege. Lucinda Brand, donderdag én zaterdag ritwinnares, verwees haar naar de tweede plaats.

 1. Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Lyra-Lierse dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlijker”
  voetbal tweede nationale B

  Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Ly­ra-Lier­se dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlij­ker”

  City Pirates moest vorig weekend vrede nemen met een puntendeling in de derby tegen Berchem (2-2). Met een vier op negen hangen de Piraten zo in de buik van het klassement en dus wordt het de komende weken zaak om vooral niet weg te zakken. Om dat te voorkomen moeten de troepen van coach Spencer Verbiest het zware drieluik met RC Mechelen, Cappellen en Lyra-Lierse, de tegenstander zaterdagavond, goed doorstaan.
 2. Cercle Brugge verliest onder nieuwe coach Miron Muslic oefenpot van Heerenveen: “Nu twee dagen vrij”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Cercle Brugge verliest onder nieuwe coach Miron Muslic oefenpot van Heerenveen: “Nu twee dagen vrij”

  Cercle Brugge oefende vandaag in Roosendaal tegen de nummer zes van de Eredivisie, SC Heerenveen. De Friezen van coach Kees van Wonderen, zonder acht internationals maar met Antoine Colassin (ex-Anderlecht) in de basis, hadden vorige zondag met 2-1 gewonnen van FC Twente. Voor Cercle was het de eerste opdracht onder leiding van de nieuwe T1 Miron Muslic, na het ontslag afgelopen maandag van Dominik Thalhammer.