Lotte De Quick (9): "Binnen een paar weken ontmoeten we Michelbeke opnieuw in de Belgische beker."
Volledig scherm
Lotte De Quick (9): "Binnen een paar weken ontmoeten we Michelbeke opnieuw in de Belgische beker." © Geert De Rycke

Lotte De Quick (VDK Gent): “We hebben ons goed voorbereid op de ontmoeting tegen Michelbeke”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENEr zijn vier topteams uit Oost-Vlaanderen actief in de vrouwenliga. Logischerwijs komen die ploegen uit de provincie elkaar meermaals tegen. Dit weekend staan er zelfs twee derby’s op het programma. Asterix Avo ontvangt zaterdag streekgenoot VC Oudegem, Michelbeke moet het zondag opnemen tegen VDK Gent. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.