Lotte De Quick: “Het duel met Limburg wordt een echte cupmatch. Dan telt alleen de prestatie, niet de plaats waar er gevolleybald wordt.”
Volledig scherm
Lotte De Quick: “Het duel met Limburg wordt een echte cupmatch. Dan telt alleen de prestatie, niet de plaats waar er gevolleybald wordt.” © Geert De Rycke

Lotte De Quick (VDK Gent): “Ons heel goed voorbereiden op halve finales van de play-offs”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENVDK Gent heeft de laatste wedstrijd van de competitie afgesloten met een knappe 3-0-overwinning tegen Antwerpen. Volgende donderdag mag het team van trainer-coach Stijn Morand de halve finale van de play-offs betwisten. Dan ontmoet het Limburg Volley Ladies. Tot zondag moet VDK Gent wachten om te weten waar deze wedstrijd zal gespeeld worden. In Genk of in Gent.

 1. William Robeyns en Phoenix Brussels likken wonden na achtste opeenvolgende verlies: “Mentaliteit van sommigen moet anders”
  Basketbal Euromillions League

  William Robeyns en Phoenix Brussels likken wonden na achtste opeenvol­gen­de verlies: “Mentali­teit van sommigen moet anders”

  Voor Nieuwjaar draaide Phoenix Brussels opvallend goed mee in de middenmoot van het klassement. Sindsdien belandde de ploeg in een neerwaartse spiraal. Acht opeenvolgende nederlagen deden Phoenix afzakken naar de laatste plaats. De beoogde play-offs – een onrealistisch doel was dat allerminst – lijken een vervlogen droom. Wat is er aan de hand met Brussels?
 1. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  7:36
 2. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League