Lotte De Quick: “Het duel met Limburg wordt een echte cupmatch. Dan telt alleen de prestatie, niet de plaats waar er gevolleybald wordt.”
Volledig scherm
Lotte De Quick: “Het duel met Limburg wordt een echte cupmatch. Dan telt alleen de prestatie, niet de plaats waar er gevolleybald wordt.” © Geert De Rycke

Lotte De Quick (VDK Gent): “Ons heel goed voorbereiden op halve finales van de play-offs”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENVDK Gent heeft de laatste wedstrijd van de competitie afgesloten met een knappe 3-0-overwinning tegen Antwerpen. Volgende donderdag mag het team van trainer-coach Stijn Morand de halve finale van de play-offs betwisten. Dan ontmoet het Limburg Volley Ladies. Tot zondag moet VDK Gent wachten om te weten waar deze wedstrijd zal gespeeld worden. In Genk of in Gent.

 1. Florian Glesner (Handbal Tongeren): “Ons optrekken aan sterke tweede helft tegen Pelt voor start van mini-competitie tegen Visé”

  Florian Glesner (Handbal Tongeren): “Ons optrekken aan sterke tweede helft tegen Pelt voor start van mi­ni-competitie tegen Visé”

  Handbal Tongeren tegen Sporting Pelt was de laatste oefenwedstrijd voor de start van de mini-competitie. De eerste minuten waren evenwichtig, maar dan nam Pelt de bovenhand in de eerste helft. Na de rust kon Tongeren met een uitmuntende Florian Glesner (28) aandringen en kwam zeven minuten voor tijd op gelijke hoogte. Door Vandebeeck en Tommie Falke konden vlak daarop scoren. Pelt haalde het met een 29-31-overwinning. Luikenaar Florian Glesner werd topschutter met zes treffers en zat met een dubbel gevoel.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal