Na meer dan een jaar zonder competitie presteerde Belgisch duatlonkampioene Lotte Claes sterk in de Powerman van Portugal met een tweede plaats als gevolg. Naast het duatlon legt ze zich vanaf dit seizoen ook toe op het wielrennen.
Volledig scherm
Na meer dan een jaar zonder competitie presteerde Belgisch duatlonkampioene Lotte Claes sterk in de Powerman van Portugal met een tweede plaats als gevolg. Naast het duatlon legt ze zich vanaf dit seizoen ook toe op het wielrennen. © RV

Lotte Claes herneemt na jaar met knappe tweede plaats in Powerman Portugal: “EK en WK zijn dit seizoen doelen”

DUATLONNa meer dan een jaar zonder enige wedstrijd heeft Belgisch duatlonkampioene Lotte Claes opnieuw van zich laten spreken. In de Powerman van Portugal kwam de 27-jarige Wase als tweede over de streep na een knappe inhaalrace. In het duatlon wil Claes zich dit seizoen toeleggen op onder meer het EK en het WK, maar ze combineert de sport ook met wielrennen bij het Avelgemse Doltcini Corlyp Team. Daarin hoopt de verpleegkundigde uit te kunnen blinken in enkele klimkoersen. 

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertreffen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschatting”
  voetbal tweede nationale A

  Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertref­fen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschat­ting”

  Voor het eerst sinds meer dan tien maanden staat er in het Ronsische Orphale Cruckestadion eindelijk nog eens een wedstrijd van belang op het programma. De blauwhemden ontvangen zondag de Antwerpse eersteprovincialer Wezel Sport in de tweede ronde van de beker en die tegenstander wordt alvast geen lachertje, aangezien ze enkele voormalige profvoetballers in hun rangen lopen hebben met ex-Antwerpspits Kevin Oris als bekendste naam. Meteen een belangrijk test dus voor het totaal vernieuwde SK Ronse.