Lorenzo Staelens (57) is al anderhalf jaar commercieel vertegenwoordiger in de bouwsector bij Carro-Bel Group.
Volledig scherm
Lorenzo Staelens (57) is al anderhalf jaar commercieel vertegenwoordiger in de bouwsector bij Carro-Bel Group. © Gregory Van Gansen / Photo News

Lorenzo Staelens is de nieuwe hoofdtrainer van het Nederlandse HSV Hoek: “Mooie uitdaging”

buitenlands voetbalDe 57-jarige Lorenzo Staelens neemt vanaf het nieuwe kalenderjaar het roer over bij het Nederlandse HSV Hoek. De ex-Rode Duivel wordt er de vierde coach sinds de start van het seizoen.

 1. Karlo Malosevac en ARB Hamme zijn zeker van het behoud zonder te spelen: “Pibo Bilzen bewees ons een mooie dienst”
  PREMIUM
  Futsal eerste nationale

  Karlo Malosevac en ARB Hamme zijn zeker van het behoud zonder te spelen: “Pibo Bilzen bewees ons een mooie dienst”

  ARB Hamme neemt het vrijdagavond op tegen Châtelet. Een verplaatsing naar Henegouwen is allerminst een gezondheidswandeling, vermits de thuisploeg meedingt naar een plaats in de top vijf. Iedereen ging ervan uit dat Hamme minstens een punt zou moeten pakken om zich te verzekeren van het behoud. Door de winst van Bilzen is dat echter niet meer nodig.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.