Lorenzo Matarrese kwam vorige zomer naar Rupel Boom en toont zich heel ambitieus.
Volledig scherm
Lorenzo Matarrese kwam vorige zomer naar Rupel Boom en toont zich heel ambitieus. © Mpics

Lorenzo Mataresse verlengt contract bij Rupel Boom dat Tisselt klopt met dubbele cijfers (0-10): “Ik ben klaar voor een stap hogerop”

Voetbal eerste nationaleAfgelopen vrijdag verlengde Lorenzo Matarrese als laatste in de huidige spelerskern van Rupel Boom zijn contract. Defensieve zekerheid dus voor de troepen van Greg Vanderidt die een dag later ook de eerste oefenpot van hun officiële voorbereiding overtuigend wonnen, 0-10 werd het tegen tweedeprovincialer Tisselt. Niets dan goed nieuws dus vanuit Boom waar ook een akkoord met de Spaanse investeerders steeds dichterbij komt.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Leander Beirlant bezorgt Berchem Sport eerste zege tegen inefficiënt Cappellen (2-1): “Hier keken we enorm naar uit”

  Leander Beirlant bezorgt Berchem Sport eerste zege tegen ineffi­ciënt Cappellen (2-1): “Hier keken we enorm naar uit”

  De kop is er af voor Berchem Sport. Na het felbevochten gelijkspel van vorig weekend tegen Londerzeel pakten de Leeuwen zaterdag hun eerste driepunter van het seizoen, 2-1 werd het in de derby tegen Cappellen. Op basis van de hele wedstrijd konden de bezoekers aanspraak maken op een puntendeling, maar Berchem sprong efficiënter met z’n mogelijkheden om. Leander Beirlant scoorde beide goals voor de thuisploeg in de eerste helft.