Lorenzo Geerinckx plukte tegen Turnhout elf rebounds.
Volledig scherm
Lorenzo Geerinckx plukte tegen Turnhout elf rebounds. © Guy Meurs

Lorenzo Geerinckx pakt met Tienen belangrijke punten: “Verjaardag in mineur met happy end”

Basketbal eerste landelijkeBBC Tienen bestaat zeventig jaar. Het moest zaterdag bij wijze van spreken een verjaardag met glitter en glamour worden. De coronamaatregelen van de overheid oordeelden daar anders over. De spelers verzachten nadien het leed. Tienen won met 76-62 van Turnhout en pakt daarmee belangrijke punten in de strijd om het behoud in eerste landelijke.

 1. Noah Gebbert speelt met Waregem topper tegen Melsele-Beveren: “Teamspel draait nu veel beter”
  BASKETBAL TOP DIVISION ONE

  Noah Gebbert speelt met Waregem topper tegen Melsele-Beveren: “Teamspel draait nu veel beter”

  Basket Waregem verloor in het begin van de competitie enkele wedstrijden, maar sindsdien lijkt de ploeg van coach Jan Guns op dreef. De partij van vorig weekend tegen Limburg United B ging wel verloren, maar dat willen ze bij Waregem dit weekend rechtzetten in het thuisduel met Basics Melsele-Beveren dat net als Waregem op een virtuele derde plaats in de klassering staat.
 2. Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”

  Met een straat voorsprong op de concurrentie beginnen de vrouwen van VDK Gent zaterdag aan een nieuwe confrontatie tegen Saturnus Michelbeke. Dat regionaal duel mag normaal gezien geen probleem opleveren voor Laure Flament en haar teamgenoten. “We hebben toch al tweemaal een set verloren tegen Michelbeke: tijdens de competitie en in de beker”, waarschuwt de aanvalster van Gent.