Lorenzo Geerinckx is intussen al tien jaar aan Tienen verbonden.
Volledig scherm
Lorenzo Geerinckx is intussen al tien jaar aan Tienen verbonden. © EVL

Lorenzo Geerinckx 2.0 groeit uit tot sterkhouder bij Tienen: “Een maagverkleining is een hulpmiddel. Gezonde eetgewoonten blijven belangrijk”

Basketbal eerste landelijkeTienen moet de komende weken proberen om het behoud in eerste landelijke te verzekeren. De ploeg staat samen met Ieper op een gedeelde tweede plaats in de play-downs. Zaterdagavond staan beide ploegen tegenover elkaar in Tienen. De winnaar mag voorzichtig een feestje bouwen.

 1. Miron Muslic (Cercle Brugge) tankte energie tijdens de break: “Kortrijk nog niet veilig, wij willen in top acht”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Miron Muslic (Cercle Brugge) tankte energie tijdens de break: “Kortrijk nog niet veilig, wij willen in top acht”

  Vlak voor de interlandbreak viel Cercle Brugge uit de top acht, maar alles blijft speelbaar voor de Vereniging bij het ingaan van de laatste rechte lijn. Met de komst van KV Kortrijk en oude bekende Bernd Storck naar Jan Breydel, staat zaterdag alweer een cruciaal duel op het programma van groen-zwart. Miron Muslic zet zijn team dan ook op scherp.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.