Lorenz Van de Wynkele, aanwinst van Home Solution-Soenens, met zijn trofee van de tweede plaats in de openingsproef van de Ronde du Lionnais.
Volledig scherm
Lorenz Van de Wynkele, aanwinst van Home Solution-Soenens, met zijn trofee van de tweede plaats in de openingsproef van de Ronde du Lionnais. © Geert De Rycke

Lorenz Van de Wynkele na tweede plaats: “Jammer, want ik wou winnen voor overleden Norbert De Latte”

wielrennen beloftenIn de openingsrit van de Ronde du Lionnais, een tweedaagse in de buurt van Rennes, liet Lorenz Van de Wynkele zich opmerken. De belofte uit De Pinte werd tweede en bezorgde Home Solution-Soenens een eerste podiumplaats.

 1. KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”
  Voetbal eerste nationale

  KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”

  De kop is er af voor KSK Heist. Na twee weken training mochten de Heistenaren woensdagavond Union Sint-Gillis partij geven, de kersverse eersteklasser die dit seizoen geleid wordt door Felice Mazzu. Heist zal dit seizoen stevig aan de funderingen van de ploeg moeten bouwen. Niet alleen vertrokken er met Webers en Tambeur enkele sterkhouders. Enkele spelers bleven door toedoen van de Covid-19 pandemie acht maanden verstoken van competitievoetbal en hebben dus een achterstand weg te werken. Dat vraagt de nodige opvolging, en die krijgen de spelers ook. Zo werden ze de voorbije weken in het hospitaal onderworpen aan allerlei testen, om na te gaan en op te volgen waar de mogelijkheden van de spelers zich situeren.
 2. Emil Abaz en Rupel Boom sluiten pre-voorbereiding met goed gevoel af ondanks 4-1-nederlaag tegen OHL: “Ik wil promoveren met deze club”
  Voetbal eerste nationale

  Emil Abaz en Rupel Boom sluiten pre-voorberei­ding met goed gevoel af ondanks 4-1-nederlaag tegen OHL: “Ik wil promoveren met deze club”

  Woensdagavond sloot Rupel Boom zijn pre-voorbereiding af met een oefenpot bij eersteklasser Oud-Heverlee Leuven. De Steenbakkers verloren met 4-1, maar zoals altijd in een oefencampagne was de uitslag van geen tel. De prestatie was dat wel al enigzins en daarover mochten de troepen van Greg Vanderidt best tevreden zijn. Ook aanvaller Emil Abaz (23), die zijn tweede goal maakte in drie wedstrijden en het seizoen heel ambitieus tegemoet kijkt.