Team DSM juicht in Wichelen: Lorena Wiebes volgt zichzelf op, lead-out Susanne Andersen pakt de tweede plaats.
Volledig scherm
Team DSM juicht in Wichelen: Lorena Wiebes volgt zichzelf op, lead-out Susanne Andersen pakt de tweede plaats. © Geert De Rycke

Lorena Wiebes maakt in Wichelen kabinetstukje Team DSM af: “Slechts laatste honderd meter op kop”

WIELRENNEN VROUWEN ELITENet als vorig jaar won Lorena Wiebes de 1.2-wedstrijd van De Wielkeszuigers Schellebelle. Eind augustus 2020 was ze in het centrum van Schellebelle de snelste in een sprint, zaterdag won ze in het landelijke Wichelen. Ploeggenote Susanne Andersen mocht mee het podium. Amber Van Der Hulst werd derde.

  1. Janice Cayman sluit seizoen af als recordinternational bij Red Flames, maar zonder collectieve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”
    vrouwenvoetbal

    Janice Cayman sluit seizoen af als recordin­ter­na­ti­o­nal bij Red Flames, maar zonder collectie­ve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”

    Afgelopen weekend begon Janice Cayman aan de verdere scherpstelling van haar kersverse record als international bij de Red Flames. Sinds de interland tegen Luxemburg (0-1) staat de teller op 113 en als het van de Brasschaatse afhangt, is het einde nog niet in zicht. Gebrand als ze is om volgend seizoen weer te knallen. Ook bij de Franse recordkampioen Lyon die afgelopen seizoen, voor het eerst in veertien jaar, geen prijs pakte.