Lore Jacobs, in de match tegen Zulte Waregem sneller op de bal dan Amber De Priester, scoorde vrijdagavond haar tweede goal van het seizoen.
Volledig scherm
Lore Jacobs, in de match tegen Zulte Waregem sneller op de bal dan Amber De Priester, scoorde vrijdagavond haar tweede goal van het seizoen. © Geert De Rycke

Lore Jacobs (AA Gent Ladies) na 3-0-winst tegen Charleroi: “Geen moeilijke match, maar lang moeten wachten op doelpunten”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUEThuis tegen Sporting Charleroi boekte AA Gent Ladies vrijdag een noodzakelijke zege in de Super League. Met goals van Shari Van Belle (50’), Chloé Vande Velde (82’) en Lore Jacobs (85’) namen de blauw-witten in de tweede helft afstand van de Carolo’s.

  1. Luc Engelschenschilt (Volley Oudenaarde): “Zou men niet beter de competitie uitstellen tot januari 2022”
    volleybal Oost-Vlaanderen

    Luc Engelschen­schilt (Volley Oudenaarde): “Zou men niet beter de competitie uitstellen tot januari 2022”

    De mannen van D’Hondt Volley Oudenaarde hebben zaterdag de geaccidenteerde wedstrijd tegen Pervol Ruiselede met 3-1 gewonnen. Tot daar het goede nieuws. Naast deze zege wordt het team van Oudenaarde - en zij niet alleen - geconfronteerd met het coronavirus voor, tijdens en na de ontmoeting van zaterdagavond. “Ik had voor de wedstrijd reeds signalen gegeven dat deze krachtmeting niet had mogen doorgaan”, verklaart coach Engelschenschilt. “Het heeft dus niets met winnen of verliezen te maken.”