Lore Jacobs, in de match tegen Zulte Waregem sneller op de bal dan Amber De Priester, scoorde vrijdagavond haar tweede goal van het seizoen.
Volledig scherm
Lore Jacobs, in de match tegen Zulte Waregem sneller op de bal dan Amber De Priester, scoorde vrijdagavond haar tweede goal van het seizoen. © Geert De Rycke

Lore Jacobs (AA Gent Ladies) na 3-0-winst tegen Charleroi: “Geen moeilijke match, maar lang moeten wachten op doelpunten”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUEThuis tegen Sporting Charleroi boekte AA Gent Ladies vrijdag een noodzakelijke zege in de Super League. Met goals van Shari Van Belle (50’), Chloé Vande Velde (82’) en Lore Jacobs (85’) namen de blauw-witten in de tweede helft afstand van de Carolo’s.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Erdon Daci kopt Westerlo in slotseconden nog voorbij Lommel (0-1): “Dit zijn héél belangrijke punten”
  Voetbal 1B

  Erdon Daci kopt Westerlo in slotsecon­den nog voorbij Lommel (0-1): “Dit zijn héél belangrij­ke punten”

  KVC Westerlo beleefde een lastige zaterdagavond op het veld van Lommel. De leider in 1B kwam nochtans met de nodige aanvallende intenties aan de aftrap, maar het waren toch vooral de Limburgers die in de eerste helft het initiatief namen. Na de pauze wisten de Kemphanen het evenwicht te herstellen, maar de partij leek af te steven op een billijk 0-0-gelijkspel. Tot Erdon Daci (23) in de absolute slotseconden nog voor de ontlading zorgde door de 0-1 tegen de touwen te knikken.
 1. 

Lens Annab scoort tweemaal en bezorgt Eendracht Mechelen a/d Maas eerste zege: “Operatie redding is ingezet”

  Lens Annab scoort tweemaal en bezorgt Eendracht Mechelen a/d Maas eerste zege: “Operatie redding is ingezet”

  Hekkensluiter Eendracht Maasmechelen heeft zijn eerste driepunter van het seizoen beet. De Maaslanders toonden zich in en tegen Juve Hasselt de sterkste ploeg en bogen in het laatste kwartier een vroege achterstand om in een 1-2 overwinning. Lens Annab scoorde beide treffers en kroonde zich tot matchwinnaar. Juve Hasselt dat dit seizoen thuis nog niet kon winnen, bleef met een serieuze kater achter.