Arne Naudts (r.) wil zich bij MVV Maastricht weer in de kijker spelen.
Volledig scherm
Arne Naudts (r.) wil zich bij MVV Maastricht weer in de kijker spelen. © Photo News

Lommel-huurling Arne Naudts (ex-Cercle) wil zich tonen bij Nederlandse tweedeklasser MVV: “Mijn plafond nog niet bereikt”

BUITENLANDS VOETBALArne Naudts tekende vorig seizoen een contract voor twee jaar met optie bij SK Lommel, maar zocht aan het einde van de zomermercato toch weer andere oorden op. De 27-jarige Gentenaar trok naar de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht waar hij zichzelf weer in de kijker wil spelen.

 1. Elise Van Sas treedt met VC Oudegem aan in halve finale van de play-offs: “Door de status van Asterix Avo moeten zij dinsdag winnen, wij willen dat”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Elise Van Sas treedt met VC Oudegem aan in halve finale van de play-offs: “Door de status van Asterix Avo moeten zij dinsdag winnen, wij willen dat”

  Er waren twee oorzaken voor de knappe prestatie van VC Oudegem tegen Antwerpen. Er was de vorige wedstrijd, waarbij na een slap vertoon iets moest goedgemaakt worden. Coach Fien Callens wilde een reactie zien van haar ploeg. En er is de match van volgende dinsdag. De Oudegemse volleybalsters wilden absoluut met een goed gevoel naar de halve finale van de play-offs gaan. De 0-3-zege zorgde voor een goede algemene repetitie.
 1. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  1

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33
 2. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"