Verdediger Gilles Ruyssen heeft zonet de 1-2 gescoord voor RWDM en loopt met de bal naar de middencirkel.
Volledig scherm
Verdediger Gilles Ruyssen heeft zonet de 1-2 gescoord voor RWDM en loopt met de bal naar de middencirkel. © Belga

Lommel blijft het zwarte beest van RWDM, dat derde nederlaag op rij lijdt na alweer knappe prestatie

voetbal 1BDerde opeenvolgende nederlaag voor RWDM en de tweede op rij voor eigen volk. Met nul op negen zit de Brusselse club in de hoek waar de klappen vallen. Moet RWDM nog langer het spel blijven maken als dit telkens niets oplevert. Zowel tegen Waasland-Beveren als tegen Lommel was RWDM de beste ploeg, maar ging het toch de boot in.

 1. Jan Schoefs (SV Belisia): “Meteen op scherp staan”

  Jan Schoefs (SV Belisia): “Meteen op scherp staan”

  Dat er met enige verwachting wordt uitgekeken naar de komst van ongeslagen leider Lyra-Lierse, is donderdagavond af te leiden uit de decibelsterkte op training. T2 Jan Schoefs is als altijd enorm gedreven en scherp voor de jongens, die met snelle baltoetsen overtal trachten te halen in het balspelletje. Een spel dat hij bij de minste mispas ook meteen onderbreekt, om aan te geven dat hij zondag toch wel enige scherpte verwacht. “Moet ook wel als je de ongeslagen leider op bezoek komt”, geeft hij achteraf uitvoerig mee.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.