Ontgoocheling aan de Gestelsedijk na de nederlaag van vrijdagavond.
Volledig scherm
Ontgoocheling aan de Gestelsedijk na de nederlaag van vrijdagavond. © BELGA

Lommel andermaal onderuit tegen efficiënt Lierse Kempenzonen

Voetbal 1BBij momenten leuk samba-voetbal of niet, een aanvallend onmachtig Lommel SK ging vrijdag de boot in tegen een uitgekookte tegenstander uit Lier. De eindstand stond bij de rust al op het bord na een aardige, maar verrassende uithaal van de bezoekers. Groen-wit zou nadien geen vuist meer kunnen maken en ziet het degradatiespook nu echt wel opdoemen aan de Lommelse einder.

 1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
  Handbal

  Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

  In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.
 2. Birger Van Dael (Pelt) na missen promotie: “Begrijp frustraties supporters, maar hebben niet met de rem op gespeeld”
  Voetbal eindronde derde amateur

  Birger Van Dael (Pelt) na missen promotie: “Begrijp frustra­ties supporters, maar hebben niet met de rem op gespeeld”

  Esperanza Pelt speelt ook volgend seizoen in derde amateurklasse. De Noord-Limburgers gingen op het veld van Overijse met 2-1 de boot in. Weg promotiekansen en een stevige opdoffer. Ook voor de fans die op de sociale media hun ongenoegen uitten. “Ik begrijp de reacties, maar het is niet zo dat we het hebben laten hangen”, reageert Birger Van Dael. “We wilden allemaal de promotie, maar jammer genoeg liep het in de cruciale wedstrijden net iets minder.”
 1. Levi De Leus en Atomix Haacht veroveren titel na zenuwslopend duel: “We zijn trager dan vroeger, maar het kwaliteitsverschil is er nog steeds”

  Levi De Leus en Atomix Haacht veroveren titel na zenuwslo­pend duel: “We zijn trager dan vroeger, maar het kwaliteits­ver­schil is er nog steeds”

  Atomix Haacht heeft in een razend spannende topper op het veld van Schoten de kampioenstitel gepakt op de slotspeeldag in Liga 3. Haacht had één puntje nodig om zich te verzekeren van de oppergaai en had tot aan de eindfase de handen vol met Schoten, dat in de slotseconden nog een 23-23-gelijkspel uit de brand wist te slepen. Atomix eindigt zo net als Lokeren met 34 punten na twintig matchen, maar dankzij een beter onderling resultaat en een beter doelpuntensaldo is de titel voor Atomix.