Gianni De Neve zette zijn strafschop feilloos om.
Volledig scherm
Gianni De Neve zette zijn strafschop feilloos om. © Christel Van Landeghem / RV

Lokeren-Temse wint van Westhoek en is elf wedstrijden ongeslagen: “Maar we maakten het onszelf onnodig moeilijk”

voetbal tweede nationale ALokeren-Temse laat zich op geen foutje betrappen en won zaterdag van een zwak Westhoek, zijn elfde wedstrijd zonder nederlaag. “We hebben ons dipje al gehad”, denkt middenvelder Gianni De Neve. De Waaslanders blijven alleszins stevig op de tweede plaats.

 1. SK Beveren laat tweede week op rij punten liggen tegen belofteploeg: “Onze spelers kicken op adrenaline, dat is in die matchen ver te zoeken”

  SK Beveren laat tweede week op rij punten liggen tegen belofte­ploeg: “Onze spelers kicken op adrenaline, dat is in die matchen ver te zoeken”

  Na het puntenverlies in en tegen Standard, mocht SK Beveren op de Freethiel aan de bak voor de ...uitwedstrijd tegen Jong Genk. De partij werd zonder publiek afgehaspeld en aan het eind stond er opnieuw 2-2 op het scorebord. SK Beveren kwam op voorsprong, maar gaf iets te veel kansen weg. Aan het eind kon een doelpunt van Ribeiro Costa een nederlaag nog net vermijden.
 2. Falko Geenens (E. Aalst) na vlotte winst tegen Sparta Petegem: “Eerste hattrick in mijn voetbalcarrière”
  Voetbal tweede nationale A

  Falko Geenens (E. Aalst) na vlotte winst tegen Sparta Petegem: “Eerste hattrick in mijn voetbalcar­riè­re”

  De prestatie van Eendracht Aalst tegen Sparta Petegem benaderde de perfectie. De kampioen van vorig seizoen werd in alle lijnen overpowered, dixit de bezoekende coach Bert Dhont. Het Aalsters overwicht werd uitgedrukt met een hattrick van Falko Geenens. En als je iemand dit gunt, dan is het wel de kapitein van Eendracht. De clubspeler van de wit-zwarten bij uitstek.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”
  voetbal tweede nationale B

  Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”

  Wie zondag in de topper tegen Capellen uitkijkt naar het debuut van Ewin Wang, zal toch nog een weekje op zijn honger blijven zitten. “Afgelopen week kreeg ik bij KVK Wellen een derde geel kartonnetje, waardoor ik automatisch geschorst ben voor de eerstvolgende wedstrijd”, aldus de Nederlander. “Dat stelt me wel in staat om de andere jongens bij Belisia nog beter te leren kennen. Jammer voor de achterban, maar ik beloof hen er een week later volledig te staan.”