Chris Janssens en assistenten legden er meteen de pees op afgelopen week. "Die eerste maand is pittig. De spelers krijgen maar één rustdag per week", vertelt T2 Geert Dirinck.
Volledig scherm
Chris Janssens en assistenten legden er meteen de pees op afgelopen week. "Die eerste maand is pittig. De spelers krijgen maar één rustdag per week", vertelt T2 Geert Dirinck. © Geert De Rycke

Lokeren - Temse werkt zich in het zweet in de voorbereiding: “Een pluim aan de staf. Ik voel me sterker dan ooit”

Voetbal tweede nationale ALokeren-Temse heeft de laatste rechte lijn richting competitiestart helemaal ingezet. Midden vorige week hervatte het de trainingen en afgelopen woensdag wonnen de Lokeraars hun eerste (nu ja) oefenwedstrijd. Ondertussen werd ook de spelerskern nogmaals versterkt.

 1. Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstelling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstel­ling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”

  Bij KV Kortrijk is het zoeken naar fitte verdedigers om zondag tegen AA Gent met kans op slagen een vierde zege van het seizoen na te jagen. Ook achter de naam van Gilles Dewaele, de rechtsback die wekenlang in de belangstelling stond van de Buffalo’s, staat nog een vraagteken. De kustzoon zelf ligt erop gebrand de KVK-fans te tonen dat hij nog altijd met volle goesting een Kerel is, die gelooft in de kansen van zijn team. “Vorig seizoen pakten we zes op zes tegen Gent.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).