Chris Janssens en assistenten legden er meteen de pees op afgelopen week. "Die eerste maand is pittig. De spelers krijgen maar één rustdag per week", vertelt T2 Geert Dirinck.
Volledig scherm
Chris Janssens en assistenten legden er meteen de pees op afgelopen week. "Die eerste maand is pittig. De spelers krijgen maar één rustdag per week", vertelt T2 Geert Dirinck. © Geert De Rycke

Lokeren - Temse werkt zich in het zweet in de voorbereiding: “Een pluim aan de staf. Ik voel me sterker dan ooit”

Voetbal tweede nationale ALokeren-Temse heeft de laatste rechte lijn richting competitiestart helemaal ingezet. Midden vorige week hervatte het de trainingen en afgelopen woensdag wonnen de Lokeraars hun eerste (nu ja) oefenwedstrijd. Ondertussen werd ook de spelerskern nogmaals versterkt.

  1. Olsa Brakel pakt meer dan verdiend punt bij Sparta Petegem: “En dat met vier jongeren in de ploeg”
    Voetbal Tweede nationale A

    Olsa Brakel pakt meer dan verdiend punt bij Sparta Petegem: “En dat met vier jongeren in de ploeg”

    Olsa Brakel heeft zich op een meer dan degelijke manier herpakt na de pijnlijke thuisnederlaag van vorige week op eigen veld tegen Dikkelvenne. Tegen uittredend kampioen Sparta Petegem keek geel-zwart al vlug tegen een achterstand aan, maar D’Hondt en Cordie deden hun ploeg dromen van een stunt. Een verdedigend schoonheidsfoutje zorgde uiteindelijk nog voor de gelijkmaker, zodat Olsa met een dubbel gevoel op de puntendeling terugblikte.