Wordt er volgend seizoen ook provinciaal voetbal gespeeld op Daknam? Lokeren-Temse onderzoekt of het al volgende competitie met een B-ploeg kan starten.
Volledig scherm
Wordt er volgend seizoen ook provinciaal voetbal gespeeld op Daknam? Lokeren-Temse onderzoekt of het al volgende competitie met een B-ploeg kan starten. © Photo News

Lokeren - Temse start B-ploeg in vierde provinciale: “Fans de kans geven om voor hun favoriete club te voetballen”

Voetbal Tweede nationale ATweedenationaler Lokeren-Temse koestert vergevorderde plannen om in de nabije toekomst een B-ploeg op te starten in vierde provinciale. Dat laat de club weten in een officieel statement. De afstand tussen de jeugdwerking en het eerste elftal moet daarmee kleiner worden.

 1. Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”
  autosport

  Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”

  Het voorbije lange weekend was goed voor heel wat rallycrossactie in het Zweedse Holjes waar de derde en de vierde manche van het gereputeerde RallyX Nordic op het programma stond. Enzo Ide liet donderdag een sterk tempo zien, maar moest door stuurproblemen na een aanrijding noodgedwongen de strijd opgeven. Tijdens de tweede manche van het weekend plaatste hij zich voor de finale en daarin scoorde hij een zeer sterke vijfde plaats, zijn beste resultaat in het Scandinavische kampioenschap tot dusver.
 2. Hard werkende Quinten Hermans valt net buiten top tien in sprint: “Deze Girorit lag me”
  Wielrennen

  Hard werkende Quinten Hermans valt net buiten top tien in sprint: “Deze Girorit lag me”

  Quinten Hermans (Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux) greep in de tiende rit in de Giro nipt naast de top tien. De Looienaar werkte de hele dag in dienst van Andrea Pasqualon en Rein Taaramäe, maar hij kon in de slotfase zijn eigen ding doen. “In de laatste rechte lijn zat ik net niet goed genoeg om mee te doen voor de prijzen. Jammer want deze rit lag me“’, vertelt Hermans die dinsdag kan genieten van de eerste rustdag.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend