Doelman Jelle Merckx moest z'n ploeg een aantal keer overeind houden: “Toen we hier vanmiddag aankwamen en het veld zagen, hadden we daar overigens voor getekend.”
Volledig scherm
Doelman Jelle Merckx moest z'n ploeg een aantal keer overeind houden: “Toen we hier vanmiddag aankwamen en het veld zagen, hadden we daar overigens voor getekend.” © VDB

Lokeren-Temse pakt puntje op akker van Zwevezele: “Van geluk spreken dat niemand geblesseerd geraakte”

voetbal tweede nationale AIn Flanders Fields. Lokeren-Temse zakte op de akker in Zwevezele nét niet door de modder. Degelijk resultaat, alleen de staat van het veld zorgde voor frustratie. “Ze hadden het veld toch eens kunnen rollen?” Of nog: “Erger dan cafévoetbal.” 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.