Steven Schurmann en Lokeren-Temse verloren twee weken geleden op het veld van Gullegem, maar mogen door een administratieve fout bij de West-Vlamingen toch drie punten bijschrijven.
Volledig scherm
Steven Schurmann en Lokeren-Temse verloren twee weken geleden op het veld van Gullegem, maar mogen door een administratieve fout bij de West-Vlamingen toch drie punten bijschrijven. © VDB

Lokeren-Temse krijgt gelijk in klacht tegen Gullegem en heeft plots drie punten extra: “Past niet binnen het DNA van onze club”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler Lokeren-Temse krijgt gelijk in zijn klacht tegen FC Gullegem en mag drie punten bijschrijven. Dat liet de club woensdagmiddag weten. Tot uitzinnige taferelen lijdt dat op Daknam echter niet: “Het zit niet in het DNA van onze club om op deze manier punten te verzamelen.”

  1. Cristina Moga: “De Antwerpse speelsters hebben zich tijdens het bekerduel tegen Gent flink verweerd, benieuwd welke progressie we zullen zien tijdens de volgende halve finale”

    Cristina Moga: “De Antwerpse speelsters hebben zich tijdens het bekerduel tegen Gent flink verweerd, benieuwd welke progressie we zullen zien tijdens de volgende halve finale”

    Iedereen bij het Interfreight Brabo Antwerp Team herinnerde zich haarfijn de ontmoeting tussen VDK Gent en de Antwerpse bezoekers, meer precies op 23 oktober. Toen werden de Antwerp Ladies van het terrein geveegd. De Antwerpse ploeg startte zondagavond niet met schrik aan deze nieuwe confrontatie met de ‘VDK-girls’. Helemaal niet, ze waren vooral vastberaden en gemotiveerd om het in deze eerste halve finale van de Belgische beker veel beter te doen.