Steven Schurmann had geen gemakkelijke avond tegen Seraing, maar relativeerde de bekernederlaag: “Dit seizoen draait alles om de competitie.”
Volledig scherm
Steven Schurmann had geen gemakkelijke avond tegen Seraing, maar relativeerde de bekernederlaag: “Dit seizoen draait alles om de competitie.” © Geert De Rycke

Lokeren-Temse kan niet stunten tegen Seraing: “Ik dacht dat een straaljager passeerde, maar het bleek Mikautadze”

voetbal beker van belgiëCold hard reality. Geen bekersprookje voor Lokeren-Temse. De Waaslanders kwamen tekort tegen eersteklasser Seraing, ondanks veel inzet en intenties. Hattrick Mikautadze: 0-3. “De doelpunten vielen op slechte momenten.”

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: “Het team groeit en wordt elke match beter”

  Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: “Het team groeit en wordt elke match beter”

  Okapi Aalst ontvangt zaterdag Leuven. Na een minder goede start slaagden de Ajuinen erin zich te herpakken met een goede prestatie in Oostende en twee zeges op rij tegen Mechelen en Limburg. In het eigen Forum willen ze daar graag een derde overwinning aanbreien. Dan moeten ze wel voorbij de Bears die in de winning mood verkeren. “Ik heb vertrouwen in een goede afloop”, blikt Deontae Hawkins vooruit.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.