Ook de uit blessure terugkerende Sadou Barry (l.) kon een nieuwe nederlaag voor Lokeren-Temse niet verhinderen. Aanvoerder Steven Schurmann besefte: "We hebben allerminst aan klantenbinding gedaan."
Volledig scherm
Ook de uit blessure terugkerende Sadou Barry (l.) kon een nieuwe nederlaag voor Lokeren-Temse niet verhinderen. Aanvoerder Steven Schurmann besefte: "We hebben allerminst aan klantenbinding gedaan." © Geert De Rycke

Lokeren-Temse gaat tweede week op rij met de billen bloot (0-2): “Geen drive, geen overgave, geen duelkracht. Ik ben echt beschaamd”

Voetbal 2NAWat nu, Sporting? Non-prestatie op eigen veld tegen RC Gent, niks in de pap te brokken: 0-2. Eén op negen en gedegradeerd tot subtopper op twee weken tijd. “Hier zijn geen excuses voor”, foeterde coach Chris Janssens. ‘t Is crisis op Daknam. Lokeren-Temse moet herbronnen.

  1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
    voetbal tweede nationale b

    Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

    Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.