Volgens Gullegem-trainer Peter Devos staan de West-Vlamingen stevig in hun schoenen: “Jens Peremans is reglementair aangesloten."
Volledig scherm
Volgens Gullegem-trainer Peter Devos staan de West-Vlamingen stevig in hun schoenen: “Jens Peremans is reglementair aangesloten." © Geert De Rycke

Lokeren-Temse dient klacht in tegen Gullegem én stelt twee nieuwe spelers voor

voetbal tweede nationale ADe kern nog wat aangevuld. Met Diamant Ramazani en Mathias Schils trok Lokeren-Temse nog twee vrije spelers aan die de onderlinge concurrentie in de kern moeten aanscherpen. Voorts geraakte bekend dat de Waaslanders klacht indienden tegen reeksgenoot FC Gullegem.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. 

Lens Annab scoort tweemaal en bezorgt Eendracht Mechelen a/d Maas eerste zege: “Operatie redding is ingezet”

  Lens Annab scoort tweemaal en bezorgt Eendracht Mechelen a/d Maas eerste zege: “Operatie redding is ingezet”

  Hekkensluiter Eendracht Maasmechelen heeft zijn eerste driepunter van het seizoen beet. De Maaslanders toonden zich in en tegen Juve Hasselt de sterkste ploeg en bogen in het laatste kwartier een vroege achterstand om in een 1-2 overwinning. Lens Annab scoorde beide treffers en kroonde zich tot matchwinnaar. Juve Hasselt dat dit seizoen thuis nog niet kon winnen, bleef met een serieuze kater achter.