Volgens Gullegem-trainer Peter Devos staan de West-Vlamingen stevig in hun schoenen: “Jens Peremans is reglementair aangesloten."
Volledig scherm
Volgens Gullegem-trainer Peter Devos staan de West-Vlamingen stevig in hun schoenen: “Jens Peremans is reglementair aangesloten." © Geert De Rycke

Lokeren-Temse dient klacht in tegen Gullegem én stelt twee nieuwe spelers voor

voetbal tweede nationale ADe kern nog wat aangevuld. Met Diamant Ramazani en Mathias Schils trok Lokeren-Temse nog twee vrije spelers aan die de onderlinge concurrentie in de kern moeten aanscherpen. Voorts geraakte bekend dat de Waaslanders klacht indienden tegen reeksgenoot FC Gullegem.

 1. Leonardo Cascio (SV Belisia): “Thuis komen we sterker voor de dag”
  voetbal tweede nationale B

  Leonardo Cascio (SV Belisia): “Thuis komen we sterker voor de dag”

  Werden er bij aanvang van de competitie nog vraagtekens geplaatst bij Leonardo Cascio, dan heeft de goalie die twijfels al geruime tijd naar de vergeethoek verdrongen. “Het is maar logisch dat mensen zich afvragen of een doelman, die op dit niveau nog niet actief was, zijn waarde zou hebben. Intussen kan ik stellen, zonder daarbij naast mijn schoenen te willen stappen, dat ik de mensen van mijn kunnen heb overtuigd”, aldus het 22-jarige sluitstuk bij SV Belisia.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 1. Jorben Vanhulle (FCV Dender): “Gebrek aan scorend vermogen moet collectief opgelost worden”
  Voetbal eerste nationale

  Jorben Vanhulle (FCV Dender): “Gebrek aan scorend vermogen moet collectief opgelost worden”

  Hoewel FCV Dender gerenommeerde spitsen Casagolda, Valcke en M’Barki in zijn rangen heeft, kampt het met een gebrek aan scorend vermogen. Coach Van Acker greep daarom vorige week tegen Winkel Sport in en gooide de jongeren De Bodt, Mfumu en Vanhulle in de strijd, maar ook zij konden de bakens niet verzetten. In de topper op Patro Eisden zal er uit een ander vaatje moeten getapt worden, wil men met puntenwinst huiswaarts keren.