Loïc Thissen zwaait met de armen in een kopbalduel afgelopen zaterdag tegen Oudenaarde. Hij mag zich met Olsa Brakel opnieuw opmaken voor een derby tegen zijn ex-ploeg SK Ronse.
Volledig scherm
Loïc Thissen zwaait met de armen in een kopbalduel afgelopen zaterdag tegen Oudenaarde. Hij mag zich met Olsa Brakel opnieuw opmaken voor een derby tegen zijn ex-ploeg SK Ronse. © Geert De Rycke

Loïc Thissen (Olsa Brakel) kijkt uit naar het treffen tegen ex-club Ronse: “Zelfde intensiteit als tegen Oudenaarde brengen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ADe competitie mogen openen met twee derby’s op rij. De kalendermaker van tweede nationale A was Olsa Brakel op dat vlak alvast gunstig gezind. Na de verdiende winst op Oudenaarde vorige week zijn de jongens van coach Nijst erop gebrand om zondagnamiddag in de eerste match voor eigen volk te bevestigen tegen de buren uit Ronse. 

  1. Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabele tegengoals, maar ook te weinig gebracht”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Fries Deschilder en Winkel Sport redden het niet tegen Francs Borains: “Twee discutabe­le tegengoals, maar ook te weinig gebracht”

    Tegen het nog steeds ongeslagen Francs Borains moest eerstenationaler Winkel Sport in eigen huis het onderspit delven. De 0-3-winstcijfers voor de Walen waren wel wat overdreven en voor Winkel was het de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Met slechts 4 punten uit 6 matchen zakken de jongens van coach Jeffry Verhoeven in de stand dieper weg.