Favoriet Seppe Odeyn (midden) pakte in de crossduatlon van Westrozebeke de winst  voor Guust De Smul (l) en Kenneth Verdickt (r).
Volledig scherm
Favoriet Seppe Odeyn (midden) pakte in de crossduatlon van Westrozebeke de winst voor Guust De Smul (l) en Kenneth Verdickt (r). © VDB

Logische Odeyn en verrassende Sanders pakken oppergaai in Westrozebeke: “Zo’n korte wedstrijd doet altijd wel pijn”

duatlonEen crossduatlon in de zomermaanden. Het was een keer wat anders in de eerste manche van het regelmatigheidscriterium Cross Duatlon Series in Westrozebeke zaterdagnamiddag. Bij de mannen stond er geen maat op voormalig wereldkampioen duatlon Seppe Odeyn, die enkel van Guust De Smul wat tegenstand ondervond. Bij de vrouwen stond met de Gentse Debbie Sanders eerder een verrassende naam op het hoogste schavotje.

  1. Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”
    Krachtbal eerste nationale

    Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbal­sei­zoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

    Eerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.
  2. Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Daniel Ternest (LS Merendree) kijkt uit naar derby tegen Poesele: “Het wordt zaak om te bevestigen”

    LS Merendree en FC Poesele werden in tweede provinciale A als potentiële revelaties getipt. En voorlopig lossen zij ook de verwachtingen in. Merendree kwam met een 6 op 9 aardig uit de startblokken, Poesele parkeerde zich vorige week na een 7 op 9 op de derde plaats. Daniel Ternest nodigde ex-ploegmaat Robin Dossche - nu aan de slag bij FC Poesele - uit voor wat hulp bij de verbouwingen. Wij vroegen hem of hij wat wijzer werd over de te verwachten aanpak van FC Poesele in de derby van komend weekend.