Lise De Valkeneer tracht bij de bal te geraken, Tine De Quick (3) en Laure Flament (8) kijken toe: "We willen onze ongeslagen status behouden en mikken naar de bekerfinale in 2022."
Volledig scherm
Lise De Valkeneer tracht bij de bal te geraken, Tine De Quick (3) en Laure Flament (8) kijken toe: "We willen onze ongeslagen status behouden en mikken naar de bekerfinale in 2022." © Geert De Rycke

Lise De Valkeneer: “Vanzelfsprekend willen we met VDK Gent onze mooie reeks met overwinningen voortzetten”

volleybal liga a vrouwenVDK Gent had in deze eindejaarsperiode nog twee wedstrijden op het programma staan. Zaterdag zou de ontmoeting in het kader van de Belgische competitie tegen Charleroi Volley gepland staan. De match wordt echter afgelast. Dan blijft woensdagavond 22 december - ook in de Edugo Arena van Oostakker - in 2021 alleen nog de terugwedstrijd voor de Belgische beker tegen Antwerpen over. 

  1. Balder Van Eenoo en Nore Vandekerckhove schenken Houtland AC provinciale titel
    Veldlopen

    Balder Van Eenoo en Nore Vandekerck­ho­ve schenken Houtland AC provincia­le titel

    Afgelopen zondag vond in Eernegem het West-Vlaams kampioenschap veldlopen plaats. De organisatie was in handen van Houtland AC en die maakte in deze moeilijke tijden een uitstekende beurt. Ook op sportief vlak werd het een mooi kampioenschap met heel wat spannende wedstrijden. Balder Van Eenoo, bij de scholieren, en Nore Vandekerckhove, op de korte cross, bezorgden de organiserende club zelfs twee mooie West-Vlaamse titels.