Sarah Cools (l.) en Lisa Van den Vonder (r.): "We kijken uit naar onze volgende toernooien."
Volledig scherm
Sarah Cools (l.) en Lisa Van den Vonder (r.): "We kijken uit naar onze volgende toernooien." © Geert De Rycke

Lisa Van den Vonder en Sarah Cools bereiken de halve finale: “Vertrouwen getankt voor de volgende internationale beachtoernooien”

beachvolleybal toernooi in hamburgLisa Van den Vonder en Sarah Cools waren uitgenodigd door de organisatoren van het event ‘King and Queen of the Court’ in Hamburg. Tussen de beste teams uit de hele wereld - allemaal geklasseerd in de top twintig - bleven de Belgische kampioenen in het beachvolleybal erg knap overeind. Ze bereikten de halve finale en dat mag gerust als een topprestatie beschouwd worden.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 1. Coach Maxime Annys (KVK Wellen) na bekerwinst: “Tevreden, jazeker, maar er zijn nog werkpunten”
  voetbal

  Coach Maxime Annys (KVK Wellen) na bekerwinst: “Tevreden, jazeker, maar er zijn nog werkpunten”

  Kon KVK Wellen ons vorig seizoen al meer dan eens bekoren omwille van de fraaie combinaties, dan schatten wij het huidige team van T1 Maxime Annys nog iets hoger in. Coach Annys was tevreden over de aanpak van zijn jongens, maar waarschuwde ook meteen voor de trainingsarbeid die er nog te leveren valt. “Job done zou ik zeggen”, aldus Annys. “Vaak is het toch iets moeilijker tegen dergelijke tegenstrevers, vooral ook omdat zij toch goed blok konden zetten in die eerste twintig minuten. Eens wij dat doelpunt lukten, was het zaak om de controle te behouden, snel druk te zetten en dat heeft mijn ploeg goed gedaan.”