Een spectaculaire receptie van libero Lisa Neyt tegen Hermes Oostende. Saturnus kon tegen de kustbewoners niet voor de eerste zege in eigen huis zorgen.
Volledig scherm
Een spectaculaire receptie van libero Lisa Neyt tegen Hermes Oostende. Saturnus kon tegen de kustbewoners niet voor de eerste zege in eigen huis zorgen. © GDR

Lisa Neyt (Saturnus Michelbeke): “Er zat veel meer in tegen Oostende”

In de eerste thuismatch sinds oktober kon Saturnus Michelbeke geen driepunter pakken tegen Hermes Oostende. Na een dramatisch zwakke eerste set konden de troepen van coach Frankart het evenwicht wel herstellen, maar na het nipte verlies in de derde set brak de veer en werd het uiteindelijk 1-3. “Hier zat veel meer in dan een nederlaag”, aldus libero Lisa Neyt na afloop.

 1. Miete Celus (Athenas Lummen): “Prachtig afscheid met knappe zege bij Phantoms Boom”

  Miete Celus (Athenas Lummen): “Prachtig afscheid met knappe zege bij Phantoms Boom”

  In haar laatste wedstrijd heeft kapitein Miete Celus in stijl afscheid genomen. Op papier kregen de meisjes van coach Philip Wolk een moeilijke opdracht bij Phantoms Boom. Athenas Lummen, met een hoofdrol voor Celus, speelde een schitterende partij. En kon na een verdiende 74-77-overwinning de punten mee naar Lummen nemen. Miete Celus (topschutster met 33 punten) en haar team sloten het seizoen in schoonheid af.
 1. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  1

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33
 2. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"