Aalst maakte in Gent vooral blokkerend het verschil (20 versus 10). Hier trachten Wout D’Heer (links) en Francesco Zoppellari thuisspeler Gilles Vandecaveye af te blokken.
Volledig scherm
Aalst maakte in Gent vooral blokkerend het verschil (20 versus 10). Hier trachten Wout D’Heer (links) en Francesco Zoppellari thuisspeler Gilles Vandecaveye af te blokken. © GDR

Lindemans Aalst trekt zonder play-offticket én gehavend naar Champions League

VOLLEYBAL euromillions leagueLindemans Aalst vertrekt maandagochtend richting Polen voor de terugwedstrijden in de vierde ronde van de Champions League. De Ajuinen hadden graag op het vliegtuig gestapt met een play-offticket op zak, maar Haasrode Leuven stak daar een stokje voor.

 1. Leo Lopes Da Silva (Cercle Brugge) komt aan de oppervlakte: “Zaterdag duels winnen zoals in Moeskroen”
  VOETBAL 1A

  Leo Lopes Da Silva (Cercle Brugge) komt aan de oppervlak­te: “Zaterdag duels winnen zoals in Moeskroen”

  Zaterdag in de vooravond is het voor Cercle Brugge money time: hekkensluiter Waasland-Beveren zakt dan naar Jan Breydel en die kelderkraker moet de Vereniging een tweede opeenvolgende driepunter opleveren. Want daarna volgt nog een pittig vierluik voor groen-zwart met Genk, Gent, OHL en Oostende. Als Cercle de degradatie wil ontlopen, kan het maar beter een kleine buffer opbouwen.
 2. Pauline Rigouts (Athenas Lummen): “In Waregem gaan we voor tweede zege van het seizoen”
  basketbal top division 1 vrouwen

  Pauline Rigouts (Athenas Lummen): “In Waregem gaan we voor tweede zege van het seizoen”

  Na de knappe prestatie tegen topteam Namen deden de meisjes van coach Philip Wolk vertrouwen op voor de komende partij zaterdagavond in Waregem. Athenas Lummen zet de laatste jaren vol in op eigen jeugd en één van die jonge talenten uit eigen kweekvijver is Pauline Rigouts (18), die vorige week thuis tegen Namen kon wederoptreden. De belofte van het afgelopen jaar wil in Waregem voor de tweede zege gaan van het seizoen.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"