Lindemans Aalst begint half augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de Portugees Idner Martins als nieuwe hoofdcoach.
Volledig scherm
Lindemans Aalst begint half augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de Portugees Idner Martins als nieuwe hoofdcoach. © Geert De Rycke

Lindemans Aalst speelt komend seizoen opnieuw Europees

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEDe competitie in de EuroMillions Volley League begint pas op zaterdag 15 oktober. Lindemans Aalst opent met een thuiswedstrijd tegen Menen. Na een seizoen zonder Europees volleybal zullen de Ajuinen aantreden in de Challenge Cup. De loting eerder deze week bepaalde dat de Schotte-boys in de zestiende finales een Israëlische of Oostenrijkse tegenstander zullen bekampen.

 1. Jens Reynders is teleurgesteld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”
  Wielrennen profs

  Jens Reynders is teleurge­steld dat hij EK niet mag rijden en start deze week in Noorwegen: “Transfer naar andere ploeg? Geen commentaar”

  ‘Jens Reynders (Sport Vlaanderen-Baloise) maakt de overstap naar Israël-Premier Tech.’ Dat stond maandag te lezen in verschillende kranten. Reynders zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar dat hij vertrekt bij zijn huidige team is duidelijk. “Eerst werd ik gelinkt aan UAE Emirates en nu is het Israël-Premier Tech. Ik kan er nog niks over zeggen, maar op 1 januari trek ik hoogstwaarschijnlijk een ander truitje aan”, vertelt Jens Reynders.
 2. Sander Coopman timmert aan de weg terug bij Beveren: “Aan mijn knie zelf heb ik nóóit getwijfeld”
  voetbal challenger pro league

  Sander Coopman timmert aan de weg terug bij Beveren: “Aan mijn knie zelf heb ik nóóit getwijfeld”

  Sander Coopman staat op de rand van zijn terugkeer op de Belgische velden. De aanvallende middenvelder kreeg bij SK Beveren de kans om zich te bewijzen na jaren blessureleed. Door twee kruisbandletsels aan z'n linkerknie dateren zijn laatste competitieminuten van december 2019. Hij kan niet wachten om zijn nieuwe club op het veld te bedanken voor het vertrouwen.
 1. Succes voor volleybalsters uit Sinaai tijdens de finales beachvolleybal voor de jeugd: “Ons geluk kan niet op”
  Beachvolleybal

  Succes voor volleybal­sters uit Sinaai tijdens de finales beachvol­ley­bal voor de jeugd: “Ons geluk kan niet op”

  De familie Vervloet had tijdens deze bloedhete dagen heel wat redenen om een feestje te bouwen op het Muntplein in Brussel. In het centrum van de hoofdstad werden de finales betwist van de Belgische jeugdkampioenschappen beachvolleybal. Dochter Simone haalde samen met Ella Joosen brons in de categorie U14 en de iets oudere dochter Ane-Line stond zelfs twee maal het podium: brons in de U18 en goud in de U16, telkens met Kato Hillen als beachpartner.