Assistent-coach Geert Walravens en zijn team openen maandag 31 januari om 12 uur de online-ticketverkoop voor de bekerfinale tegen Gent in het Sportpaleis.
Volledig scherm
Assistent-coach Geert Walravens en zijn team openen maandag 31 januari om 12 uur de online-ticketverkoop voor de bekerfinale tegen Gent in het Sportpaleis. © Geert De Rycke

Lindemans Aalst opent ticketverkoop voor bekerfinale: “Carnaval afgelast? Dan maar feestje bouwen in Sportpaleis”

VOLLEYBALOver iets minder dan vier weken vindt in het Antwerpse Sportpaleis de bekerfinale tussen Lindemans Aalst en Gent plaats. Mét publiek. Lindemansfans die er op zondag 27 februari willen bij zijn, kunnen vanaf maandag om 12 uur via de website van de club hun tickets bestellen.

 1. Schoonbeek -Beverst vindt in Marco Pauls een nieuwe teammanager: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en wil ook het gras weer snuiven”
  PREMIUM

  Schoonbeek -Beverst vindt in Marco Pauls een nieuwe teammana­ger: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en wil ook het gras weer snuiven”

  Schoonbeek-Beverst heeft de vacature voor de afscheidnemende T1 Yves Beckers helemaal ingevuld. De nieuwe hoofdcoach wordt Bert Vosters, nu nog aan de slag bij Pelt en tegenstrever zaterdagavond. Hij wordt verenigd met Marco Pauls, die bij groenwit de taak van teammanager op zich zal nemen. “Ik had Bert Vosters als mijn assistent bij Tongeren. Mijn verhaal bij die club stopte in november 2021, waardoor er ook een einde kwam aan onze samenwerking. Vanaf deze zomer zullen we de draad samen weer opnemen”, aldus Marco Pauls.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.