Wout D’Heer (links) – in een tweemans-block met Jakub Rybicki – speelde een sterke wedstrijd tegen zijn ex-ploeg en werd verkozen tot Star of the Game.
Volledig scherm
Wout D’Heer (links) – in een tweemans-block met Jakub Rybicki – speelde een sterke wedstrijd tegen zijn ex-ploeg en werd verkozen tot Star of the Game. © Geert De Rycke

Lindemans Aalst klopt Gent en behoudt kansen op Champions Final 4

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEDe druk was groot voor Lindemans Aalst in de uitwedstrijd van vrijdagavond tegen Gent. Om uitzicht te behouden op het vierde ticket voor de Champions Final 4 moesten de Ajuinen in de Oost-Vlaamse derby de volle buit pakken. De bezoekers hadden hun handen vol met de stugge thuisploeg, maar ze deden wat van hen verwacht werd (19-25, 22-25, 29-27 en 21-25).

 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart